Bu sayfadaki içerik, Adobe Flash Player'ın daha yeni bir sürümünü gerektiriyor.

Adobe Flash player Edinin

Drop Down Menu

GUSEMve ABİGEM işbirliği ile 07.11.2013 tarihinde İİBFYeşilırmak Konferans salonunda “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitim verildi.

GUSEM müdürü Prof. Dr. Salih BARIŞIK eğitimin açılışkonuşmasında GUSEM’ in yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Prof. Dr. SalihBARIŞIK, GUSEM olarak Gaziosmanpaşa Üniversitesinde ki akademik ve idaripersonele, öğrencilerimize ve Tokat halkına bu tür eğitimlerin verilmeye devametmesi için çalıştıklarını ve bunun artarak devam edeceğini belirtti.

Düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimini İş Sağlığıve Güvenliği uzmanı Fatih ARDIÇ verdi. Eğitime öğrenciler, akademisyenler veidari personelinyanı sıra ilimizde görev yapmakta olan doktorlarda katılmıştır.

SOSYAL VE EKONOMİK ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Adres: Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60150 Tokat/TÜRKİYE e-posta: gusem@gop.edu.tr Tasarım: GUSEM